Nabogløgg og æbleskiver

Vi prøver igen efter Corona-aflysningerne de sidste to år.

Traditionen to vil vi gerne invitere de nærmeste naboer til Gløgg og Æbleskiver. Som sædvanligt den første søndag i december kl.- 16:00 til 18:00 hos os i #13.

Så kan vi snakke om spildevandsseparering, hjertestarter, snerydning, nabohjælp eller bare have det hyggeligt.

Hele familien er velkommen, men vær søde at lade os vide hvor mange i kommer.

Anne-Margaret 20 11 62 77 – a-m@bressendorff.com

Per 40310499 – per@bressendorff.com

Bare lige for forståelsens skyld: Traditionen er at vi inviterer dem som jeg fejer sne for når jeg er ude alligevel. Vi har et par nye på vejen som er i huse hvor jeg kendte de tidligere beboere så jeg forventer at feje for samme huse igen, derfor invitationer til dem osse. Jeg ved der er andre på vejen der ikke forstår hvorfor jeg ikke også fejer og inviterer dem. Men jeg fejer for 15 huse og vi har inviteret 28 voksne plus nogle børn. Det er alt vi kan overkomme.